16 Ekim 2012 Salı

Evden Eve Tanımada İş Akışı




1-     Öncelikle sökülmesi gereken mobilyalar sökülür.Bütün  mobilyalar patpatla(içi graf dışı laylon) ve iplerle sarılıp paketlenir. Ambalajlı olarak kamyona yüklenir. Taşınılacak yeni adreste de merdivenlerden ambalajlı olarak çıkarılır. Yerleşmesi gereken odalara yerleştirildikten sonra üzerindeki patpat ve ipler çözülüp alınır. 
2-     Buzdolabı, fırın, çamaşır, bulaşık, kurutma makinesi, bombeli camlı vitrinler kartonlara sarılıp iple bağlanır. 
3-     Yatak odası gardıropları da demonte ettikten sonra kulp çıkıntısı, ayar vidaları, camlı kısımları ve menteşeleri olması nedeni ile kamyonda çıkıntıları boşluklara denk gelecek şekilde ambalajlanır. Gidilecek yeni evde tekrar mobilyaların montajı yapılır. 
4-     Bardak, yemek takımları, kristaller, aksesuarlar hava kabarcıklı naylonlara sarılıp koli ve fıçılara yerleştirilir. Mobilyalarınız diğer tarafta yerleşince tekrar yerlerine konulur. Bizden sonra size vitrin içinde kendi ihtiyacınıza göre yerleştirmeniz kalır. 
5-     Televizyon, video, müzik seti gibi elektronik cihazlar önce patpatla sarılıp muhtelif büyüklükteki kolilere yerleştirilip iple bağlanır. 
6-     Çiçekler, büyüklüklerine göre  fıçılara yerleştirilir. 
7-     Taşınmadan dolayı herhangi bir hasar olması halinde tamir edilebilirse tamir; tamiri mümkün değilse bulunabilen bir şey olması kaydı ile yenisini alıp müşteriye teslim ediyoruz. 

8-Ambalajlama ve  paketleme işi  bittiğinde , arabanın  istifine göre  eşyanızın yüklemesi  yapılr.
9-Eşyalarınız  gideceği  semtte eşyalar,  müşterilerimizin istediği  gibi  odalarda  yerleştirme yapılır.
10-Askılı giysileriniz, personelimiz  tarafından  ütüsü  bozulmayacak  şekilde elbise dolabıımıza  asılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder