11 Ekim 2012 Perşembe

Eşya Depolama

Atlantis Nakliyat firmasının depolama hizmeti başlığı altında vermiş olduğu depo taşımacılığı hizmeti Türkiye'de bir çok nakliye hizmetine göre fazla talebi olmayan bir nakliye hizmetidir. Ancak Atlantis Nakliyat sektördeki uzun yıllardır süren tecrübeleri sayesinde depo taşımacılığı ve depo nakliyat alanlarında bir çok taşımacılık hizmetini gerçekleştirmiştir. 

Atlantis; Anadolu Hayat Emeklilik, Birlik Sigorta, Türk Telekom, Nissan Otomotiv ve daha bir çok kurumsal şirketin Eşya Depolama hizmetini gerçekleştirerek bu alanda oldukça büyük çalışmalara imza atmıştır. Sektörel taşımacılık alanında bir çok kurumsal müşteriye sahip olan firmamız sizi de referansları arasında görmekten büyük mutluluk duyacaktır. Nakliye sektöründe bireysel taleplere yanıt veren binlerce evden eve nakliyat şirketi bulunmaktadır. Ancak sektörel anlamda; hastane taşımacılığı, fabrika taşımacılığıişyeri taşımacılığı, banka taşımacılığı, mağaza taşımacılığı ve depolama hizmetleri olarak bu şekilde büyük taşıma hizmetlerine imza atabilecek firma sayısı oldukça azdır. 

Siz de depo taşıma  hizmeti almak istiyorsanız iletişim bilgileri sayfamızdan bize ulaşın. Sizi uzman ekpertiz personelimizle yerinizde ziyaret edelim. Referanslarımız arasında sizin de teşekkür mektubunuz yerini alsın. Referanslar sayfamızdan bir çok kurumsal şirketin referans mektubuna ve taşıma hizmetimizden yaşadıkları memnuniyeti inceleyebilirsiniz.
AtlantisEvden Eve Nakliyat 
Cevizli  Mahallesi Petek Sokak No/11A Kartal/ İstanbul 
(0216) 517 -52 44
(0532) 743- 87 04
(0543) 632- 78 71
www.atlantisevdenevenakliyat.com
İnfo@atlantisevdenevenakliyat.com

1 yorum: