23 Ekim 2012 Salı

ev taşıma


Nakliyat sektöründe uzun yıllar çalısıp bilgi birikim sahibi olan firmamız; Nakliyat’ta kaliteli hizmet uygun fiyat anlayışıyla tüm İstanbul içi ilçelere hizmet vermeye devam etmektedir.Yine nakliyat sektöründe kazandığı bilgi birikim uzmanlık sayesinde çalıştığı müşterilerinin memnuniyetinide kazanarak referanslarına her geçen gün yenilerini eklemektedir.Ev taşıma  işine başladığımız andan itibaren, eşyalarınızı kendi eşyamızı taşır gibi çalışırız.Atlantis Nakliyat olarak Temel Misyomuz da budur aslında.
Ambalajlama:Firmamız eşyalarınızı maliyeti ucuzlatmak maksadıyla kalitesiz ürünler kullanarak ambalajlamaz.Firmamız eşyalarınızı günümüz teknolojisine uygun ambalajlama materyalleri ile koruma altına alır.
Banka Taşımacılığı: Banka taşımacılığında yılların tecrübesi ile firmamız banka şubelerini sigortalı yaparak garanti altına alır. Banka şubesi eşyalarını büyük bir özenle,ambalajlayarak nakliye edilmesi gereken yere hızlı,dikkatli ve güvenle ulaştırır.
Depolama: Atlantis NAKLİYAT İSTANBUL’DA bulunan 250 m2 kapalı kurulu tesislerinde, modern raf ve depolama sistemleri, konusunda uzman kadrosu ve modern depolama araçları ile; müşterilerinin talep ve ihtiyaçlarına göre, stok yönetimi, sipariş hazırlama, sevk irsaliyesi basımı, yeniden ambalajlama, parçalama, birleştirme, etiketleme, kutulama,paketleme ve kalite kontrolün yanı sıra raflı depolama, müşterilerinin kendi depolarının yönetimine kadar geniş bir yelpazede depolama hizmeti sunmaktadır.
Ev Taşıma (Evden Eve Nakliyat): Evden eve nakliyat talebiniz bize telefonla,e-maille veya iletişim formumuzla bize ulaşmasıyla Atlantis Nakliyat eksperi evinizi sizin istediğiniz saat ve zamanda ziyaret eder.
Fabrika Taşımacılığı: Atlantis Nakliyat olarak firmamız fabrika eşya taşıma hizmetide vermektedir.15 yıllık deneyimin verdiği özgüvenle fabrikalardaki büyük iş makinelerini,aletleri,size özel eşyalarınızı ambalajlayıp, paketleyip güvenle yerine ulaştırır.
Fuar Taşımacılığı: Atlantis Nakliyat olarak firmamız fuar eşya taşıma hizmetide vermektedir.15 yıllık deneyimin verdiği özgüvenle fuarlardaki büyük standları,kullanılan eşyaları ve size özel eşyalarınızı ambalajlayıp, paketleyip güvenle yerine ulaştırıyoruz.

Ofis Büro Nakliyat: Sistemli çalışmak Atlantis evden eve nakliyat için düzenleyici bir unsurdur.Çünkü sistemli çalışmak işlerin en doğru şekilde yapılmasını sağla
0216 517 5244
0532 743 8704
0543 632 7871
0533 427 7643
www.atlantisevdenevenakliyat.com
info@atlantisevdenevenakliyat.com

1 yorum:

  1. Hizmet verdiğimiz tüm departmanlarda lider olmak. Sektörde yeniliklere ve gelişim ilkelerine bağlı kalarak kalite ve müşteri odaklılığını ön planda tutmak

    YanıtlaSil